AppleKablosuz kulaklıklarManşetTeknoloji

Apple’dan Yeni Nesil Kulaklık: ‘AirPods Pro 2.Nesil’

7 Eylül akşamında yaptığı lansman ile Apple 2. nesil kulaklığı olan AirPods’u da tanıttı.

Kablosuz kulaklık dünyasında önemli bir yere sahip olan Apple 7 Eylül Çarşamba günü 2.nesil kablosuz kulaklığı olan Apple AirPods’unu da tanıttı. AirPods Pro’nun özelliklerini incelediğimiz zaman AirPods Pro çok daha zengin ses deneyimleri için yeniden tasarlandı.Yeni nesil Aktif Gürültü Engelleme ve Adaptif Şeffaf Mod dışarıdan gelen gürültüleri daha da azaltıyor.Uzamsal Ses, dinleme deneyimini olağanüstü kişisel bir düzeye taşıyor.Dokunmatik denetim şimdi tek bir kaydırma hareketiyle sesi ayarlamanızı sağlıyor.Tek şarjla 6 saatlik pil ömrü ise gerçek bir güç gösterisi.

AirPods Pro’nun ve gelişmiş ses performansının arkasında Apple tarafından tasarlanan yeni H2 çip var. Çip, özel geliştirilmiş bir sürücü ve amplifikatörle uyum içinde çalışıyor. Muhteşem çözünürlükte net ve berrak tiz notalarla birlikte, hem derin hem zengin baslar veriyor. Böylece tüm sesler her zamankinden daha canlı duyuluyor.

Yepyeni H2 çip o kadar çalışkan ki şimdi her zamankinden fazla işlevi yerine getiriyor. Bilişimsel algoritmalardan yararlanarak çok daha akıllı gürültü engelleme, üç boyutlu olağanüstü ses ve daha verimli pil ömrü özelliklerini aynı anda sunuyor.

Çip, güçlü ve yeni adaptasyon algoritmaları kullanarak sesleri daha hızlı işliyor ve tonu tam duyduğunuz anda ayarlıyor. Her detay kulak şeklinize göre oluşturuluyor ve orjinaline daha yakın kalitede seslerde sizi büyülüyor.Baştan tasarlanan iç kısım mikrofonu ses geliştirme algoritmalarıyla birlikte çalışarak sesinizi daha iyi algılayıp daha anlaşılır hale getiriyor. Bu sayede telefon ve video görüşmelerinde sesiniz doğal haline daha yakın bir şekilde duyuluyor.

Dokunmatik denetim sayesinde çalma işlevlerini kulaklığın alt ucundan kolayca kontrol edebilirsiniz. Sesi ayarlamak için yukarı veya aşağı kaydırın, müzik çalıp duraklatmak ya da çağrıları yanıtlayıp sonlandırmak için basın. Aktif Gürültü Engelleme ve Adaptif Şeffaf Mod arasında geçiş yapmak içinse basılı tutun.

Her insanın kulak şekli tıpkı parmak izi gibi kendine özel. İşte Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses tam da bunun için var. Bu özellik, kulak şeklinize daha uygun bir dinleme deneyimi için iPhone’unuzdaki TrueDepth kamerayla birlikte çalışıyor ve kafa şeklinize göre bir profil oluşturuyor. Size özel oluşturulan profil tüm aygıtlarınızda eşzamanlanıyor. Böylece müzik dinleme alışkanlığınız ne olursa olsun olağanüstü bir ses sunuyor.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu