HuaweiManşetTelefon

Huawei’den Mate50 İle ABD’ye Cevap!

ABD’nin Huawei’ye yaptığı yaptırım sonucunda telefonlarına sadece 4G desteği sağlanabiliyordu. Zira SoyeaLink isimli bir şirket, 5G desteği sağlayan Huawei P50 Pro için bir kılıf satmaya başladı. 

Huawei’ye yapılan yaptırım sonucunda telefonlarına 4G üzerinde bir işletim sistemi verilmiyordu. Zira SoyeaLink isimli bir şirket 5G desteği sağlayan Huawei P50 Pro için bir kılıf satmaya başladı. Aynı 5G destekli Huawei Mate50 için de üreteceğini bildirdi.

Mate 50 serisi modelleri Qualcomm yonga setleri tarafından desteklenecek. Vanilya, Pro ve Porsche Design varyantlarının bir Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahip olduğu söyleniyor. Oysa Mate 50e, bir Snapdragon 778G yongasına sahip olacak. Bu iki çip üzerinde sistem, standart olarak bir 5G modem ile birlikte gelecek. Ancak gelecek Huawei akıllı telefonlarda 5G bağlantısı devre dışı bırakılacak.  Huawei P50 Pro için SoyeaLink kasası 52g ağırlığında ve 3,2 mm kalınlığında. eSIM’li bir 5G modeline sahip olacak. 1.35 GHz çift çekirdekli CPU üzerinde çalışacak ve fiyatı 115 dolar olacak. Huawei Mate 50 serisi için henüz piyasaya sürülmemiş üç kasa için de benzer özellikler ve fiyatlar bekleniyor.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu