Telefon

Samsung Galaxy S22 Ultra’nın tasarım detayları netleşti!

Samsung Galaxy S22 Ultra modeli, serinin diğer üyeleri ile beraber tanıtılmayı bekliyor. 2022 yılı içerisinde şirketin çıkardığı en güçlü telefon olması beklenen cihaz, yeni detaylarla da karşımıza çıkmaya devam ediyor. Tasarım konusunda merak uyandıran modelin, render görüntüleri sızdırıldı.

Tam 4 farklı renk seçeneğine göre yapılan render görüntüleri, cihazın tasarımına dair de en net bilgiler bizlere sunuyor. Ayrıca akıllı telefon, bir önceki modellere göre de çok fazla değişiklik ile gelmeyecek gibi duruyor.

Samsung Galaxy S22 Ultra render görüntüler sızdırıldı

Serinin en güçlü modeli olacak olan Galaxy S22 Ultra, bir önceki nesil cihazlarına da bir hayli benzemekte. Büyük tasarım değişikliklerine gitmeyen Samsung cephesi, görünüşe göre kamera kurumunda bazı tasarımsal eklemeler gerçekleştirmiş. Ayrıca Galaxy Note serisine de benzetilen cihaz, render görüntülerinde de kalemle bizleri karşıladı.

Galaxy S22+‘tan çok Note 20‘ye benzediği söylenen akıllı telefon, 6,8 inç 1440×3088 çözünürlüklü, AMOLED ekran ile kullanıcılarını karşılayacak. Ayrıca akıllı telefonun ekran yenileme hızının da 120 Hz olduğu öğrenildi. Cihazın ön tarafında bir adet kamera olacağı öğrenilirken, lensin 40 megapiksel olacağı belirtildi. LTPO teknolojisine Galaxy S22 Ultra‘a yer verecek olan Samsung, ekran koruması için de Gorilla Glass Victus+‘ı tercih etmiş.

Arka taraftaki kameraları ile de iddialı olmak isteyen Samsung, 108 megapiksellik Super Clear Lens özellikli ana kamera ile öne çıkmak istiyor. Ayrıca bu lense, 12 megapiksellik ultra geniş açı ve iki adet 10 megapiksellik telefoto sensörü eşlik ediyor. S Pen konusunda da atılımlar yaptığı öğrenilen şirket, kullanıcılarına hızlı bir deneyim sunacak gibi duruyor. Zira elde edilen verilere göre kalem, 2.8 ms‘lik gecikmeye sahip olacak. Bu da firmanın bu zamana kadar yaptığı en seri kalem anlamına geliyor.

Toplamda 228 gram olması tahmin edilen Samsung Galaxy S22 Ultra, suya ve toza karşı IP68 sertifikasına sahip olacak. 8 Şubat tarihinde tanıtılması beklenen akıllı telefon, bakalım beklentilerin üzerine çıkmayı başaracak mı? Bekleyip göreceğiz.

Sizler Samsung Galaxy S22 Ultra modelinin tasarımını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi bizlere aktarmayı unutmayın.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu