BilgisayarHuaweiManşet

Huawei Matebook X Pro Beklenilenin Çok Ötesinde!

Huawei yeni modeli olan Matebook X Pro ile beklentilerin çok ötesinde bir bilgisayarı kullanıcılarına sundu.

Huawei, ürün yelpazesini güçlü cihazlarla büyütmeye devam ediyor. 2022 model MateBook X Pro da bu cihazlardan biri. Markanın şimdiye kadar geliştiği en büyük yükseltmeler bu cihazla geliyor. İşte o eşsiz cihazın detayları.

Tepeden tırnağa büyüleyici bir pürüzsüzlüğe sahip zarif metal gövde. Olağanüstü performans, akıllı özellikler ve benzersiz üretkenlik bir arada.

Pürüzsüz, Hafif Magnezyum Gövde

HUAWEI MateBook X Pro, iş ve eğlence ihtiyaçlarınız için her zaman size eşlik edebilecek sadece 1.26 kg ağırlığında pürüzsüz bir metal gövdeye1 sahip. Mikroark oksidasyonu ile hazırlanan gövde, oldukça sağlam ve korozyona dayanıklı. Göz kamaştırıcı tasarımıyla yaptığınız her şeye profesyonel bir görünüm kazandırın.

Göz Kamaştıran Yeni Renkler

Mürekkep Mavisi renk seçeneği, asırlık fırçalı boyama sanatı Lavi’den ilham alan pürüzsüz bir kaplama ile geliyor. Alüminyum alaşımlı Uzay Grisi versiyon ise fütüristik çizgiler ile klasik görünümü bir araya getiriyor.

Renklerin Doğruluğundan Ödün Vermez

Bir görüntünün akıllı telefonunuzda, tabletinizde ve dizüstü bilgisayarınızda aynı görüneceğini bilmek güzel olmaz mıydı? Evrensel Renk Tutarlılığı, tüm ekranlara doğru renkler uygulayarak bunu gerçeğe dönüştürüyor!

Göz Dostu Ekran

HUAWEI MateBook X Pro ekranı, ışık yansımasını %60 oranında azaltan ve manyetik olarak kontrol edilen bir nano optik katmanla kaplı. Bu sayede, floresan aydınlatma veya doğrudan güneş ışığı altında bile ekrandaki içerikler çok net ve doğru görünür.

Daha Çekici, Daha Etkileyici

Kristal netliğinde keskin görüntüler sağlayan 3.1K Real Colour FullView Ekran, 3:2 en boy oranıyla size ihtiyaçlarınız için daha büyük bir çalışma perspektifi sunar. Fn + R tuşlarına basılarak 90 Hz ve 60 Hz yenileme hızları arasında geçiş yapılabilirken, 10 noktadan hassas dokunma destekli ekran sayesinde sezgisel bir kontrol elde edilir.

Super Device, Üst Düzey Yaratıcılık

Super Devices ailesindeki yeni üyeler olan kulaklıklar ile üretkenliğinizi zahmetsizce artırabilirsiniz. Kulaklıklarınızı bilgisayarınıza bağlamak, çevrimiçi bir konferansa ev sahipliği yapmak veya kolayca katılmak artık çocuk oyuncağı.

Performans ve Verimlilik İçin Özenle Hazırlandı

HUAWEI MateBook X Pro serisi, Intel® Evo™ sertifikasına sahiptir. Modellerdeki 12. Nesil Intel® Core™ İşlemci4 ve yeni geliştirilen yenilikçi hibrit mimarisi, performans odaklı görevlere ayrılmış 4 Performans çekirdeğini ve günlük işlerde enerji tasarrufu sağlayan 8 Verimlilik çekirdeğini bir araya getirir. LPDDR5 bellek ve 1 TB SSD22 depolama birimi, veri aktarım hızını yeni zirvelere çıkararak daha hızlı çalışma ve daha düşük güç tüketimi sağlar.

Güçlü Soğutma

Dizüstü bilgisayarın performansı, Fn + P tuşlarına basılınca açılan 30 W Performans Modu  ile en üst seviyeye taşınır. Yüksek performanslı VC ısı dağıtma modülleriyle çalışan Dual Shark Fin fan sistemi ve üç boyutlu hava girişi, daha fazla ısı dağıtma alanı ile ısı dağıtma verimliliğini ve tüm sistemin performansını arttırır. Akıllı sıcaklık kontrol sistemi ise sıcaklığı akıllı bir şekilde ayarlayarak dizüstünün daha verimli çalışmasını sağlar.

Super Turbo Teknolojisi ile Zorlu Görevlerin Üstesinden Gelin

Super Turbo, önemli görevleri zorlanmadan tamamlamanızı sağlar. Bu yazılımsal süper hızlandırıcı, kaynakları gerçek zamanlı olarak kusursuz şekilde yönetir ve böylece birden fazla görevi yerine getirirken bile her şey sorunsuz olarak çalışmayı sürdürür.

Tek Dokunuş, Tek Basış, Tek Elle Kontrol

Tam boyutlu basınca duyarlı dokunmatik yüzey, parmağınızın her dokunuşuna duyarlı yapıda tasarlandı. Sol üst ve sağ üst köşe için getirilen iki yeni kaydırma hareketi ile ekran boyunca hareket etmek için tek ihtiyacınız olan çok ufak bir kaydırma hareketi.

Kontrol Tamamen Sizde

PowerPoint slaytları arasında gezinmek için yukarı ve aşağı kaydırma veya videoyu oynatmak ya da durdurmak için sola ve sağa basma / kaydırma gibi dokunma gerektirmeyen AI Touch-Free etkileşimleri ile sunumlarınızı yönlendirmek çocuk oyuncağı.

Her Kareniz, En Güzel Haliniz

Güzellik, Kamera Takibi, Göz Teması ve Sanal Arka Plan başta olmak üzere aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda geliştirme ve gizliliği koruyan görüntülü arama özelliğiyle, bilgisayarınızın kamerası her zaman en iyi halinizi ortaya çıkaracak.

Özel Konferans Alanınız

Dizüstündeki 4 mikrofon, telefon melodileri ve klavye tuş sesleri gibi ortam gürültüsünü filtrelemek için yapay zeka temelli gürültü engelleme teknolojisine sahip. HUAWEI kulaklıklar ve Kişisel Ses Geliştirme ile çevredeki istenmeyen gürültüleri keserek çevrimiçi toplantıları daha keyifli ve üretken hale getirebilirsiniz.

Gücünü Hissettiren Ses

Dizüstündeki 6 hoparlör ve bölünmüş frekans altyapısı, net tizler ve güçlü bas sesleri bir araya getirir. Özel bas hoparlör, rezonansın neden olduğu istenmeyen gürültüyü etkili bir şekilde azaltır, sürükleyici surround ses efektleri üretir ve en sevdiğiniz filmlerle müzikleri daha önce hiç duymadığınız kalitede sunan özel bir tasarım kullanır.

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu